joi, 24 aprilie 2014

Votati-ne! Avem nevoie de voi!!

    Hristos a inviat!
  • In buna traditie a echipelor de management de proiect, noi am ... muncit inclusiv de Florii, inclusiv a doua zi de Paste, pentru ca am depus proiect pentru ca E&T Battle Station sa intre in Tara lui Andrei! 
  • Astazi proiectul E&T Battle Station a intrat oficial in prima etapa de selectie- si anume votul publicului.Drept pentru care, va rugam frumos sa VOTATI!
  • Finantatorul a avut grija sa elimine posibilitatea de voturi multiple, astfel incat, pentru a acorda UN VOT, este nevoie de: UN IP de dispozitiv, UN nume de persoana, O adresa de email, UN numar de telefon mobil (orice retea) din Romania. 
  • Deci, intrati va rugam pe :http://www.taraluiandrei.ro/ , creati Cont nou, dupa ce introduceti datele cerute , primiti un email (verificati si in Spam), in care vi se da un link pentru confirmare, dupa care primiti un SMScu un cod pe care il trimiteti unde vi se indica... Dupa ce contul devine activ, intrati pehttp://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla, dati Click pe "Voteaza" si selectati judetul Iasi, categorie: Educatie, cautati proiectul E&T Battle Station, il deschideti, vedeti si voi ce scrie pe ici pe colo si dupa aceea vedeti ca sun "Buget" este un buton de vot. Cand dati Click, ar trebui sa apara rezultatul votului vostru. 
  • Stim ca este foarte complicat dar e de apreciat efortul organizatorilor de a asigura corectitudinea votului. Multumim si sporuri!
E & T Battle Station
Aici este siteul : E & T Battle Station

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu